Informatie over de praktijk en praktijkvoering

Bezoekadres

Rijnstraat 495C
5215 EJ Den Bosch
(Op de afspraakherinneringen en in de afspraken-app staat de locatie van uw afspraak.)

Postadres

Graafseweg 194 D
5213 AP  Den Bosch

Telefonische bereikbaarheid

De praktijkassistentes zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur, via telefoonnummer 073-6100222. Als u niettemin doorverbonden wordt met de automatische telefoonbeantwoorder, laat u dan een bericht achter met uw naam en telefoonnummer. Dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ons ook een e-mail sturen.

Telefonisch contact gedurende uw behandeling

Als u zonder afspraak telefonisch contact opneemt, is de kans groot dat u uw behandelaar op dat moment niet aan de telefoon kunt krijgen, omdat hij of zij in gesprek of afwezig is.
Als u gedurende uw behandeling behoefte heeft aan telefonisch contact met uw behandelaar, stuur hem of haar dan een e-mail. Hij of zij reageert dan op uw mail of neemt tijdens kantooruren contact met u op, zodra hiervoor gelegenheid is. E-mailadressen vindt u bij de informatie over uw behandelaar.

Afspraak annuleren

Bij verhindering dient u uw afspraak tijdig, dat wil zeggen uiterlijk een volledige werkdag (24 uren) tevoren, af te zeggen. Als u bijvoorbeeld een afspraak heeft op donderdag om 11 uur en u bent verhinderd, dan moet u dit uiterlijk woensdag om 11 uur doorgeven. En als u een afspraak heeft op maandag om 15 uur, dan dient u uw verhindering uiterlijk op vrijdag om 15 uur door te geven. Wij hebben dan de gelegenheid om een andere cliënt in te plannen op het vrijgekomen tijdstip. Als dit niet lukt dan ontstaat een gat van 1 of 2 uur in de agenda van de psycholoog.

U kunt uw afspraak annuleren door een mail te sturen naar uw behandelaar of telefonisch via het hierboven vermelde telefoonnummer.

No show

Als u uw afspraak niet tijdig annuleert of zonder afmelding niet verschijnt op uw afspraak ("no-show"), dan wordt het no-show tarief bij u in rekening gebracht. Deze kosten kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar. Het actuele no-show tarief vindt u hier.

Crisis

Onze praktijk heeft geen crisisdienst. Indien sprake lijkt te zijn van een crisissituatie, neemt u dan contact op met uw huisarts of - tussen 17:00 en 08:00 uur - met de huisartsenpost (0900-8860).

Administratie

Vragen van administratieve aard kunt u het beste per mail sturen naar administratie@edb-online.nl

Contact

Telefoon: 073-6100222
Fax: 073-6135501
E: info@edb-online.nl
Zorgmail: info@edb-online.nl (alle mailadressen eindigend op @edb-online.nl zijn gekoppeld aan zorgmail.)

Overige

Praktijkhouder: Mw. Drs. A.M.P.A. (Anne-Mieke) Schoot
AGB praktijkcode: 94-062392
KvK inschrijving: 64656535
Bankrekening: NL56 ABNA 0528 1756 10