Marloes Antonissen

Marloes is in 2010 afgestudeerd aan de universiteit van Utrecht in de richting van klinische -en gezondheidszorgpsychologie. In 2014 behaalde zij de postmaster opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. Marloes is werkzaam geweest binnen groot - en kleinschalige GGZ-instellingen, waar zij zowel ervaring op deed binnen de specialistische als de generalistische basis GGZ.

Door de jaren heen heeft zij zich met name gespecialiseerd in Acceptance & Commitment Therapie (ACT) en traumabehandeling. Voor de verwerking van trauma’s kunt u voor een behandeling met EMDR bij haar terecht. Vanuit de ACT visie focust zij in haar therapieën vooral op datgene wat beïnvloedbaar is en leert zij u dat onaangename emoties er kunnen en mogen zijn, zonder dat dit een waardevol leven in de weg hoeft te staan. Naast ACT gebruikt Marloes in haar therapieën veelal onderdelen uit o.a. de Mindfulness, Compassion Focused Therapy (CFT), affectfobietherapie, schematherapie en cognitieve en gedragstherapie (CGT). Zij kijkt wie er voor haar zit, luistert naar uw hulpvraag en past daar haar behandelwijze op aan.

Typerend voor Marloes is haar open en toegankelijke persoonlijkheid die zij meeneemt in de therapiekamer; zij wil echt menselijk contact maken en vanuit hier samen aan de slag gaan!

Registraties en kwalificaties

Gezondheidszorgpsycholoog BIG (29919232325)
EMDR therapeut
(AGB code: 94-100099 ) 

Werkdagen en -locaties:

Dinsdag, donderdag en vrijdag (locatie: Rijnstraat 495 C)

Contact

T: 073-6100222
E: mantonissen@edb-online.nl