Ervaringen met EDB Psychologen

"Na een lange periode heb ik hulp gezocht via mijn huisarts en ben ik via de praktijkondersteuner terecht gekomen bij Anne-Mieke voor mijn rouwverwerking. Ik heb mijn problemen proberen te verwerken door naar de drank te grijpen maar dat is zeker niet de oplossing. mijn problemen werden alleen maar groter. Ik had last van beelden die op mijn netvlies bleven zitten. Uiteindelijk ben ik via EMDR geholpen door Anne-Mieke. Achteraf had ik veel eerder hulp moeten zoeken. Anne-Mieke dank je wel voor de professionele hulp."
(19 januari 2022)

"Na jaren met PTSS klachten rondgelopen te hebben, heeft deze behandeling me geholpen om mijn angst los te laten en weer rust en plezier te vinden in het leven. De kwaliteit van mijn leven is 10 keer beter en de behandelingen heb ik als zeer prettig en doeltreffend ervaren."
(14 december 2021, via Zorgkaart Nederland)

"Erg goed geholpen bij angst in medische situaties. Er is een goede inschatting gemaakt van het probleem en daar is een adequate behandeling aan gekoppeld (EMDR). Was verbaasd over het effect, ik voel me een stuk zekerder nu ik weet wat er gebeurd en waarom."
(13 december 2021, via Zorgkaart Nederland)

"Ik heb behandeling gevolgd bij Anne Mieke. Samen hebben we gekeken naar mijn emetofobie (ontstaan in mijn jeugd) en de relatie met mijn ex vriend. Beide situaties zijn behandeld met emdr. Ik vond het erg spannend om te vertellen over de relatie met mijn ex. Ik ben vrij jong (23) en schaamde me voor wat mij was overkomen. Hij was af en toe agressief en hier had ik nog steeds last van. Ondanks dat hij mij nooit fysiek pijn had gedaan. Binnen één emdr sessie was ik hier geheel vanaf. Deze sessies vonden door corona plaats online. Eerst was ik hier sceptisch over maar uiteindelijk heb ik dit als prettig ervaren. Een hele fijne behandeling dus en erg tevreden over deze praktijk!"
(18 oktober 2021, via Zorgkaart Nederland)

"Zeer kundige sessies gehad, ondanks de online omgeving niet de gedachte gehad dat de kwaliteit minder was dan tijdens fysieke sessies. Met gepaste trots kan ik terugkijken op het verwerken van mijn trauma waardoor mijn leven weer aangenamer word."
(15 juli 2021, via Zorgkaart Nederland)

"Zeer kundige sessies gehad, ondanks de online omgeving niet de gedachte gehad dat de kwaliteit minder was dan tijdens fysieke sessies. Met gepaste trots kan ik terugkijken op het verwerken van mijn trauma waardoor mijn leven weer aangenamer word." 
(15 juli 2021, via Zorgkaart Nederland)

"Meer dan teveden over de begeleiding van mevr. Schoot. Ik had veel last van eetdrang en werd erop gewezen dat EMDR sessies ook hiervoor zouden kunnen helpen. Ik heb zo ontzettend veel gehad aan de EMDR, adviezen, inzichten en gesprekken die ik gevoerd heb dat ik eenieder met eetdrang gun om EMDR een kans te geven en vooral EDB psychologen praktijk!"
(23 juni 2021, via Zorgkaart Nederland)

"Ik had last van paniekaanvallen. Door goed door te vragen kwamen we er achter dat dit kwam door gebeurtenissen uit het verleden waarvan ik dacht dat ik ze al verwerkt had door eerdere EMDR therapie. De therapeut stelde een nieuwe EMDR therapie voor en deze heeft er voor gezorgd dat ik beter met mijn paniekaanvallen om kan gaan. Naast de EMDR heb ik informatie uit studies gekregen. De therapeut snapte goed op welke manier ik mijn informatie het liefst verwerk en kon hier op inspelen. Toen de therapeut genoeg vertrouwen had dat het goed ging, en ik daar nog over twijfelde kon ik nog een nieuwe sessie inplannen om nog een keer te evalueren. Dit gaf mij nogmaals het gevoel dat er goed naar me geluisterd werd."
(22 februari 2021, via Zorgkaart Nederland)

"Ik kon betrekkelijk snel terecht (er was enige wachttijd, maar het viel me alleszins mee) en ben bijzonder goed en adequaat geholpen. Ik voelde me serieus genomen, veilig, en kreeg voldoende inspraak in de behandeling. We zijn vrij snel tot de kern van de zaak gekomen en na een paar maanden hebben we samen geconstateerd dat de behandeling effectief was geweest en kon worden afgesloten. Het verschilt natuurlijk per persoon en per probleem, maar een traject bij een psycholoog hoeft dus niet altijd jaren te duren. Ben uitermate tevreden en beveel EDB psychologen van harte aan."
(4 februari 2021, via Zorgkaart Nederland)

"Ik ben bij EDB terecht gekomen omdat ik enorm veel last had van een negatief zelfbeeld, en veel schuld en zelfverwijt. Ik ben ontzettend goed geholpen! Wat een rust en gevoel van veiligheid gaf mevrouw Schoot. Ondanks dat ik eerst mijn twijfels had over het “videobellen”, is dit enorm goed gegaan en heb ik zelfs EMDR gevolgd. Het is allemaal super gegaan! Waar ik zelf het gevoel had voorlopig wel even bezig te zijn, ben ik nu na een paar maandjes een heel ander persoon en hebben we het af kunnen sluiten. Nogmaals dank!"
(30 januari 2021, via Zorgkaart Nederland)

"Het was weer een bijzonder traject bij EDB. Wat voor mij belangrijk deze keer was dat ik in mijn eigen tempo de behandeling kon ondergaan ipv erdoorheen "rushen" zoals ik het vorige keer gedaan heb. Maatwerk is in dit geval zeer belangrijk en er werd naar mijn behoefte geluisterd. Ook uitleg gekregen wat er namelijk in mijn brein gebeurt bij PTSS. Zo kon ik ook dingen achteraf beter plaatsen. Ik kijk met een fijn gevoel terug dat ik het traject aan durfde ondanks de angsten. Heel erg bedankt vanuit mijn hart,  Anne-Mieke!"
(10 januari 2021, via Zorgkaart Nederland)

"Hallo, ik heb o.a. emdr-therapie gehad bij Zilpa Hermes. 'n Hele fijne integere vrouw, die alles goed aanvoelt. Ik raad haar echt aan!"
(9 november 2020, via Zorgkaart Nederland)

"Ik ga een kort verhaal vertellen met de daarbij behorende ervaring. Ik werd verliefd op mijn 13e op een jongen, deze jongen was 6 jaar lang lief voor mij, maar hij had ook een donkere kant. Hoe dieper we de relatie ingingen hoe donkerder deze kant werd. Na 3 jaar kwam alcohol aan het bod en werd hij agressief en fysiek naar mij toe. Ik pikte dit constant omdat hij de dag erna weer lief was en sorry zei. Dit heb ik tot mijn 19e geaccepteerd omdat ik altijd dacht dat het wel goed kwam en zou veranderen. Nadat hij vreemd ging heb ik het lef gekregen om het uit te maken. Ik ben bedreigd, fysiek en mentaal mishandeld maar het is mij toch gelukt om het uit te maken met hem. 2 jaar nadat het uit was ben ik hulp gaan zoeken, ik stond ervoor open. Ik raad het iedereen aan, ik kreeg de prognose PTSS. Met de behandeling EMDR gingen we trauma's verwerken die ik heb meegemaakt. Het was even wennen maar het heeft mij enorm geholpen! Na 4 maanden was ik klaar en ik voel me nu eindelijk weer compleet."
(2 november 2020, via Zorgkaart Nederland)

"Wat ben ik ongelooflijk blij en dankbaar dat ik juist deze psychologe heb gevonden! Eerdere therapeuten hebben mij niet zover kunnen brengen, ik sta steviger dan ooit in mijn schoenen en heb me niet eerder zo positief over mijzelf en mijn leven gevoeld. Daar waar ik dacht dat ik niet meer kon nam mijn psychologe me bij de hand of gaf me een schop onder mijn kont wanneer ik dat nodig had. Nooit eerder mezelf zó gehoord, gezien en begrepen gevoeld. Bijzonder dit traject samen op deze manier te hebben mogen doen, dank daarvoor!"
(12 december 2019, via Zorgkaart Nederland)

"Mijn doelen snel behaald met behulp van Anne-Mieke."
(17 juni 2019, via Zorgkaart Nederland)

"Met angst voor de dood en ziek worden kwam ik bij Anne-Mieke Schoot terecht. Mijn stressniveau was zo hoog dat ik werd belemmerd door paniekaanvallen in mijn dagelijkse leven. Anne-Mieke stelde direct de juiste diagnose vast en de 1ste EMDR behandeling heeft me geweldig geholpen. De paniek is uit mijn lichaam en ik heb weer vertrouwen in het leven! Veel dank!"
(31 augustus 2018, via Zorgkaart Nederland)

"Na jarenlang min of meer stabiel te zijn geweest, speelden mijn fobische klachten toch weer op. Ik werd weer angstig om het minste of geringste en was weer erg bang om publiekelijk te gaan braken. Wat een warm en fijn nest trof ik bij Anne-mieke! Terwijl ik zelf dacht dat ik door andere therapie vroeger wel wat resultaat had bereikt, zag ik nu pas veel duidelijker in wat voor een streng iemand ik naar mezelf toe geworden was. Dankzij de goede en verhelderende gesprekken met Anne-mieke én slechts 1 EMDR sessie ben ik echt een ander mens geworden..namelijk eindelijk weer mezelf! Dankjewel Anne-mieke voor de mooie levenslessen!"
(2 augustus 2018, via Zorgkaart Nederland)

"Anne-Mieke liet me zien hoe slecht mijn zelfbeeld was door de trauma's in het verleden en hoe slecht ik mijn innerlijke kind behandelde. Deze spiegel was zeer confronterend vooral omdat het een blinde vlek was voor mij. Jaren dacht ik dat ik dik en lelijk was en zocht ik de goedkeuring van de buitenwereld die nooit genoeg was. Ik ben ontzettend dankbaar dat ze mij liet zien hoe "verkeerd" ik bezig was in mezelf zo laag waarderen en mijn innerlijke kind "straffen" voor het verleden dat niet te veranderen was. Dank je wel voor de steun in mijn proces en voor alle eye-openers!"
(19 juni 2018, via Zorgkaart Nederland)

"Ik heb me aangemeld omdat ik enorm met mijzelf in de knoop zat. Als getrouwde man en vader voelde ik mij mislukt doordat ik mijzelf graag kleed als vrouw. Een zogenaamde crossdresser. Het eerste gesprek verliep zo goed en natuurlijk dat ik alles durfde te vertellen. Nog nooit heb ik mij zo gehoord gevoeld en zoveel durven te zeggen over dit onderwerp. En natuurlijk is het niet iets wat ‘te genezen’ is, maar ik heb het een plek weten te geven in mijn leven en kan nu zonder schuldgevoelens door met mijn leven. Ik hier enorm dankbaar voor. De rust die mij is geschonken in mijn hoofd én lijf. Dank je wel! Ik zou de praktijk zeker aanbevelen als je met je zelf worstelt over je gevoelens en ‘geaardheid’."
(30 mei 2018, via Zorgkaart Nederland)

"Mijn gezin ging voor, ik vergat mezelf. Dus toen mijn man niet met me door wilde stortte mijn wereld in. Ik voelde me belogen, bedrogen en respectloos behandeld. Ook was ik mezelf volledig kwijt. Anne-Mieke luisterde en liet mij zien dat ik er wel toe doe en leerde me voor mijn kleine ik te zorgen, net zo goed als voor mijn dochter. Ook liet ze me inzien dat er niks mis is met mij. Ik was alleen wat verslaafd aan die man. Ik ben zo blij dat ik bij Anne-Mieke ben geweest. Ik kan weer verder."
(6 april 2018, via Zorgkaart Nederland)

"Van te voren vroeg ik me af of mijn probleem was serieus genoeg was voor een psycholoog. Ik ben namelijk enorm onzeker (met name over studie gerelateerde dingen). Toch heb ik de stap genomen en daar ben ik ontzettend blij mee. Na een fijne intake, heb ik 1 sessie EMDR gehad. Dit heeft mij al zo goed geholpen, dat ik direct verschil merkte. Achteraf gezien ben ik enorm blij dat ik het toch gedaan heb. Het was maar een kort traject van 3 afspraken in totaal maar het profijt in het dagelijkse leven is enorm."
(2 maart 2018, via Zorgkaart Nederland)

"Zeer korte wachtlijst, misschien toeval? Erg vriendelijke, kundige en begripvolle therapeute. Prachtige locatie, goed bereikbaar en gratis parkeren voor de deur."
(29 december 2017, via Zorgkaart Nederland)

"Anne-Miek raadde mij na een paar duidelijke gesprekken EMDR therapie aan. Emdr Is een licht en geluid en bewegings- therapie. Bij mij was een jeugdtrauma vastgesteld. Na een paar 2 of 3 behandelingen, veranderde langzaam mijn leven. Van een leven met constant paniek aanvallen, naar een voor mij veel rustiger en gelukkiger leven. Zonder straatvrees en andere angsten. Dank je wel voor de zeer goede begeleiding."
(21 december 2017, via Zorgkaart Nederland)

"Uiterst fijne praktijk met even fijne Anne-Mieke. Echte luisteraar die je de ruimte geeft om te ontdekken waar oorzaken van problemen liggen. Ondanks dat supersnel resultaat met de EMDR, binnen 3 sessies eindelijk rust in mijn hoofd. Vreemd gevoel als je een leven lang de gebaande gedachtenpaden doorstiefelt, keer op keer dezelfde wegen in dwaalt in het dichte bos van negatieve spiralen. Ineens is dat weg. Dat geeft spanning en rust tegelijk, en uiteindelijk alleen nog maar heerlijke rust. EMDR zou iedereen moeten doen, het is sterk, efficiënt en afdoende om als evenwichtig mens verder door het leven te gaan. Een absolute aanrader."
(15 december 2017, via Zorgkaart Nederland)

"ik ben na doorverwijzing erg snel opgeroepen en na een uitgebreid in take gesprek is direkt met de behandeling begonnen. Ik heb EMDR therapie gehad en met ongelooflijk snel resultaat. Super bedankt nogmaals hiervoor."
(13 december 2017, via Zorgkaart Nederland)

"In 2 tot 3 maanden groot verschil gemerkt. Het gaat nu heel veel beter, heel fijn dat het zo snel gewerkt heeft."
(7 februari 2017, via Zorgkaart Nederland)

"Mijn ervaring was heel goed ik voelde me erg fijn bij de wijze waarop er gehandeld en gesproken werd .Er werd echt geduldig naar me geluisterd vond ik fijn."
(10 december 2016, via Zorgkaart Nederland)

"Na een heftig verkeeesongeval met whiplashklachten en acute stressstoornis als gevolg ben ik hier prima geholpen. Heb een emdr behandeling gehad waardoor ik binnen 3.5 maand weer een stuk gemakkelijker in de auto zat. Ook de verstrekking van informatie over omgaan met deze klachten waren proffesioneel en bruikbaar."
(25 september 2016, via Zorgkaart Nederland)

"Ik had al jaren last van een angststoornis en dwangneurose. Ik dacht dat ik er nooit van af zou komen, maar door de goede, prettige begeleiding van een van de therapeuten van EDB ben ik van mijn klachten af gekomen. Een combinatie van gesprekken, EMDR sessies en een training mindfulness heeft ervoor gezorgd dat ik me inmiddels veel beter voel en dat ik geen dwanghandelingen meer verricht. Ik raad deze praktijk dan ook zeker aan!" 
(3 maart 2016, via Zorgkaart Nederland)

"Ik zit in een vechtscheiding die zo lang duurt dat ik het niet meer zag zitten. Bij de huisarts heb ik een paar jaren gesprekken gehad met de POH. Aangezien ik vond dat het niet opschoot, heb ik de huisarts een verwijzing gevraagd. Ik kwam terecht bij Anne-Mieke Schoot. Vanaf de eerste afspraak voelde ik me op me gemak. Tijdens de therapie wist ze me goed te begeleiden. Ik had vroeger vaak last van paniekaanvallen. Nu is dit minder en leer ik er mee om te gaan."
(25 februari 2016, via Zorgkaart Nederland)

"Ik heb net mijn laatste gesprek gehad met Anne-Mieke Schoot. Mijn ervaring was erg positief doch anders dan ik vooraf mij had voorgesteld. Ik dacht een traject van redelijke lange duur in te gaan, maar met slechts twee volledige sessies EMDR-therapie, en wat gesprekken hieromheen, was ik tevreden met de behaalde verandering. Het gevoel van oké te zijn. Dit hoeft dus niet lang te duren! Ik ben van nature iemand die behoorlijk koppig en kritisch (sceptisch) is. Toch heb ik mezelf overgegeven aan de ervaring en expertise van mw Schoot en de therapievorm EMDR (wat heb ik te verliezen?). Het heeft mij uiteindelijk erg geholpen om nieuwe inzichten te verwerven en andere denkpatronen eigen te maken. De acceptatie van wie ik ben in het hier en nu, en niet zozeer blijven streven naar wie ik ooit was of wil zijn (sterker, weerbaarder, enz.)"
(3 december 2015, via Zorgkaart Nederland)

"Nemen de tijd. Behandelaar is duidelijk."
(21 november 2015, via Zorgkaart Nederland)

"Op een zeer fijne en integere manier geholpen door Annemiek met een heel goed resultaat. Fijn om dit te ervaren en weer verder te kunnen met een vervolg advies."
(30 september 2015, via Zorgkaart Nederland)

"Na een heftige ervaring (zoon zelfdoding) en de daar opvolgende gebeurtenissen en mijn gevoeligheid (diagnose Asperger) heeft de psychologe vanaf het begin de juiste sturing en adviezen gegeven en stond ik na 4 sessies weer met beide benen op de grond. Uit ervaring weet ik dat het door mijn gevoeligheid heel anders kan lopen. Bedankt voor de goede adviezen en het mooie slotverhaal."
(19 mei 2015, via Zorgkaart Nederland)

"Met een depressie ben ik bij deze praktijk terecht gekomen, waarschijnlijk voor de rest van mijn leven positief veranderd ben ik er vandaan gegaan. Ik heb wel eens gelezen dat voor veel mensen therapie zo heilzaam is omdat ze met compassie tegemoet getreden worden, er mogen zijn met wat ze voelen. Ik kan dit voor mijzelf 100% onderschrijven. Na een relatie waarin ik constant afgewezen werd en afgerekend op mijn (verlatings)angsten zijn mijn sessies bij Anne-Mieke Schoot als een warm bad geweest. Ze is ontzettend deskundig, inspirerend en heeft een groot empathisch vermogen. Ze ziet scherp wat er speelt en reageert daar heel adequaat op. In zekere zin is zij de moeder geweest die ik vroeger niet gehad heb en ze heeft me ook geleerd die moeder te zijn voor het kleine meisje dat ik nog steeds met mij mee draag. Zelfcompassie is het sleutelwoord waar mijn herstel om draaide. Met mindfulness probeer ik automatische reacties op wonden van vroeger beter te overwegen, maar mezelf ook daarin compassie te geven. Het leven is een leerproces en EDB heeft me daar veel nuttige handvatten in gegeven. EDB is een prettig kleinschalige en rustige praktijk met veelzijdige deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid die ik oprecht van harte bij iedereen aanbeveel. Uiteindelijk is voor mij de grootste drempel de gang naar de huisarts geweest; de gesprekken met de psycholoog 'vielen ontzettend mee' en hebben me veel kennis en een genuanceerdere visie op het leven gegeven. Als je twijfelt, doe het. Vind iemand met wie je de klik en het vertrouwen voelt om je ziel bloot te geven, en schroom anders niet om een gesprek met iemand anders aan te vragen. Alle psychologen bij EDB zijn uitermate deskundig, maar je moet daarnaast zelf ook de juiste klik voelen om er persoonlijk echt baat bij te hebben. Je weet het als je het voelt. Voor mij zijn de sessies bij EDB een van de beste beslissingen van mijn leven geweest, waar ik de rest van mijn leven nut (en meer plezier!) van zal hebben."
(30 april 2015, via Zorgkaart Nederland)

"Vandaag neem ik afscheid van het verleden. Ik zal het verleden als onderdeel van wie ik ben met me meedragen. Maar ik zal het verleden nooit meer zo'n belangrijke rol geven in het heden en de toekomst, zoals ik altijd heb gedaan.  Van zelfkwelling en zelfdestructie ben ik nu naar zelfcompassie gegaan.  Van zelfhaat naar zelfliefde.
 Van het verleden, leef ik nu in het heden. Hoopvol kijk ik naar de toekomst.

 Ik heb veel geleerd en ben geconfronteerd met mijn grootste angsten: afwijzing, eenzaamheid, en het verlies van een geliefde.

 Ik ben dankbaar voor iedere dag.
 Ik ben dankbaar voor iedere lach.
 Ik zal voor altijd blijven dromen.
 Dromen zijn mijn kracht, dromen geven me hoop.
 Ik ben er nog niet.
 Maar ik zal er - Insha Allah - komen.

 Na 14 jaar zeg ik:
 Van pessimisme naar optimisme.
 Van intense haat naar vergiffenis.

 Nu laat ik de duisternis ver achter me.
 Want mijn hart is verlicht.
 Ik heb geaccepteerd wat ik nooit wilde inzien.

 2015 wordt mijn jaar!"
 (23 december 2014)

"Ik heb de gesprekken /behandeling als zeer prettig ervaren er werd aandachtig naar je geluisterd ,en word dan in de juiste richting gestuurd waar bij je ook op je doen en laten werd bekritiseerd, of aangemoedigd en zodoende je zelf leerde kennen, met al je positieve, maar ook je negatieve kanten heb hier door weer een juiste balans en richting gevonden op minderen momenten kun je dan vaak een handvat vinden om met de gevoelens van dat moment om te gaan kort om; voor mij heeft het goed geholpen, en zal deze praktijk ook bij anderen aanbevelen."
 (7 oktober 2014, via Zorgkaart Nederland)

"Na verwijzing heel snel een afspraak. Betrokken verdieping in prettige omgeving. Korte behandeling van totaal 4 sessies met uitstekend resultaat."
 (20 september 2014, via Zorgkaart Nederland)

"Ik was heel depressief, voelde me eenzaam, alleen. Goed bedoelde raad van fam. vrienden, daar had ik weinig aan. Ik kwam er niet meer uit! Na 12 sessies met de psychologe, wat meteen klikte, die goed naar mij luisterde, mijn problemen kon vertalen en mij andere inzichten heeft kunnen geven. Ik kon ik het weer aan, ben sterker geworden en heb mezelf weer gevonden!"
 (26 augustus 2014, via Zorgkaart Nederland)

"Na een aantal maanden te hebben aangemodderd bij een andere psycholoog in Den Bosch, kwam ik terecht bij EDB , Anne-Mieke Schoot. Een wereld van verschil , ik kreeg soms niet te horen wat ik wilden horen maar wel de waarheid en de handvatten om verder op het juiste pad en in de juiste richting terecht te komen , precies wat ik nodig had om "wakker" te worden. Het is erg belangrijk gebleken dat er iemand tegenover je zit die je te slim af is, wat een storing creëerden bij de vorige psycholoog waar ik onder behandeling was. Anne-Mieke beschikt over de juiste balans tussen sympathisch en empathisch vermogen."
 (28 mei 2014, via Zorgkaart Nederland)

"Ik ben bij Bauke gekomen na plotselinge paniekaanvallen door een eerdere gebeurtenis die ik achteraf gezien niet goed heb kunnen verwerken. Hij heeft mij na een kennismakingsgesprek behandeld met EMDR Ongelooflijk maar na 1 behandeling voelde ik mezelf weer een ander mens, mijn onzekerheid was verdwenen en ik voel me weer mezelf. Het is wel zo dat je 2 dagen na de behandeling, nog niet zo lekker in je vel zit, maar dat schijnt er bij te horen. Ik ben superblij dat ik het gedaan heb, Bauke je bent voor mij super."
 (14 mei 2014, via Zorgkaart Nederland)

"Ik heb een EMDR behandeling gevolgd met hele goede resultaten. Ben erg tevreden over mijn behandelaar. Ze heeft me de juiste handvatten gegeven om weer verder te kunnen."
 (26 augustus 2014, via Zorgkaart Nederland)

"Ik ben bij EDB geweest vanwege onzekerheid en minderwaardigheidsgevoelens. De praktijk doet prettig aan en heeft een vriendelijke sfeer. Psycholoog Anne-Mieke Schoot stelt zich professioneel op, maar wel op een hele open manier. Ik voelde mij bij haar erg op mijn gemak. Ze neemt de tijd voor je en helpt erg goed om je probleem te verkennen. We hebben EMDR toegepast en zijn aan de slag gegaan met mindfulness. In een beperkt aantal sessies ben ik tot inzichten gekomen en voel ik me een stuk beter. Ik kan zelfs zeggen dat ik meerdere keren echt geïnspireerd de praktijk verliet (en dat was helemaal het doel niet)! Wat mij betreft een aanrader om op deze manier met jezelf aan de slag te gaan. Anne-Mieke Schoot begeleidt dit op een uitstekende manier."
 (3 maart 2014, via Zorgkaart Nederland)