Huurmogelijkheden GZC Rijnstraat

In augustus 2016 is het nieuwe Gezondheidscentrum Rijnstraat van start gegaan. In de voormalige huisartsenpost aan de Rijnstraat 4 in Den Bosch is sindsdien EDB Psychologen gevestigd, samen met (para-)medische disciplines zoals oefentherapie, ergotherapie, osteopathie en diëtetiek. In het gezondheidscentrum is nog ruimte voor nieuwe huurders. Uitgangspunt is dat de huurder actief moet zijn in een medische of paramedische discipline, waarbij hij of zij werkt volgens evidence-based methoden. De geboden zorg moet complementair zijn aan de zorg die reeds geboden wordt door de zorgaanbieders die al in het gezondheidscentrum gevestigd zijn. We zoeken nadrukkelijk mensen die op zoek zijn naar samenwerking en willen meedenken over multidisciplinair zorgaanbod. Meer informatie over de bestaande zorgaanbieders vind je op de website: GezondheidscentrumrRijnstraat.nl.

Voor meer informatie over de huurmogelijkheden en -voorwaarden, neem contact op met Tonnie Buurman via 06-19858484 of tbuurman@psychoptima.nl.

Per 15/6/2017 zijn nog beschikbaar:  kamer 6 (plm 16 m2), kamer 10 (plm 13 m2) en kamer 11 (plm 28 m2). Zie plattegrond.