Liselotte Ghering

Liselotte is in 2014 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zij is werkzaam geweest bij diverse zorginstellingen verspreid over het land. Zij heeft geassisteerd bij wetenschappelijke onderzoeken naar ouderen met dementie. Daarnaast heeft zij ruime ervaring opgedaan in de behandeling en begeleiding van mensen met een Autisme Spectrumstoornis. Tevens heeft zij gewerkt als neurofeedback therapeut.

Naast haar werk voor EDB Psychologen is zij werkzaam als ouderenpsycholoog in ’t Gooi en Eemland waar zij te maken krijgt met zeer uiteenlopende problematiek. Zij behandelt o.a. angst- en stemmingsstoornissen, rouw en verliesverwerking, gedragsproblemen, leren leven met chronische (pijn)klachten en beperkingen.

Liselotte heeft ruime ervaring in de Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance en Commitment Therapie en combineert diverse andere vormen van evidence based therapie om maatwerk te leveren aan cliënten. In het contact is zij hartelijk en warm. Daarbij vindt zij het belangrijk dat cliënten zich veilig voelen en de regie bewaren over hun behandelproces. Op dit moment volgt zij de postmaster opleiding tot GZ- psycholoog.

Registraties en kwalificaties

Psycholoog

Lidmaatschappen

Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

Werkdagen en -locaties:

Woensdag (locatie Graafseweg 194 D)

Contact

T: 073-6100222
E: lghering@edb-online.nl